Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Laptop reparatie

Is jouw laptop defect of werkt jouw laptop nog wel, maar mankeert er iets aan? Wij zorgen ervoor dat jouw laptop snel en uitstekend wordt gerepareerd door een van onze computerexperts! Bij PC Herstel hebben wij al duizenden laptops gerepareerd. Wij hebben de expertise en onderdelen in huis om jouw laptop snel en degelijk te repareren. Je krijgt 3 maanden garantie op montage en minimaal 6 maanden garantie op de onderdelen!

Wij lossen de defecten van alle laptop merken voor je op. Het maakt ons dus niet uit of je een Lenovo laptop, een Apple laptop, een Acer laptop of een HP laptop hebt. Wij kunnen je helpen bij scherm reparaties, opstartproblemen, prestatieproblemen, prijsopgaves voor de verzekering, een laptop diagnose, het onderzoeken of een reparatie wel verantwoord is en nog veel meer.

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Gelieve dan ook jouw laptop adapter (oplader) mee te nemen. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.