Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Geheugen upgrade

vanaf € 79 ,- incl. btw.

Duurt het opstarten van jouw laptop of programma’s erg lang en/of wordt jouw laptop aanzienlijk langzamer wanneer je meer programma’s tegelijk draait? Dan heeft jouw laptop meer RAM-geheugen (ook wel werkgeheugen of intern geheugen genoemd) nodig. Wij breiden het intern geheugen vakkundig voor je uit.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Als je jouw laptop inlevert aan onze balie, dan kunnen wij je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Als alles in orde is, dan zullen wij jouw laptop aannemen en meteen aan de slag gaan. De duur van een geheugen upgrade bedraagt over het algemeen één werkdag. Wij testen de laptop, verwijderen de oude geheugenkaarten indien nodig en bouwen de nieuwe geheugenkaarten in.

Een geheugen upgrade is ten zeerste aangeraden wanneer je jouw laptop vaak gebruikt. Ben je een student, gamer of een grafische designer, dan loop je sneller tegen de limiet van het werkgeheugen aan. Daarnaast kan een geheugen upgrade oudere laptops erg baten. Zo kan een oude laptop een nieuw leven ingeblazen worden.

Vanaf-prijs

Vanaf € 79,- kan je voor de meeste laptop modellen een geheugen upgrade laten uitvoeren. Op nieuwe geheugenkaarten zit een garantie van 2 jaar. De vanaf-prijs is inclusief een 4GB DDR3 of DDR4 geheugen. Heb je meer geheugen nodig? De prijs is afhankelijk van de de grootte van de geheugenuitbreiding en laptopmodel. Neem contact met ons op voor een preciezere prijsindicatie.

SSD upgrade

Als jouw laptop nog geen SSD heeft, dan raden wij aan eerst een SSD upgrade uit te voeren. Jouw laptop heeft (veel) meer baat bij een SSD upgrade dan een geheugen upgrade. Dit is vooral het geval als de hoeveelheid interne geheugen adequaat is. Mocht jouw laptop erg traag zijn, maar weet je niet wat de oorzaak is, kom dan langs met jouw laptop. Onze computerexperts kunnen jou dan adviseren wat je het beste kunt upgraden.

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Langskomen

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Gelieve dan ook jouw laptop adapter (oplaadkabel) mee te nemen. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Grotendeels wel. Het advies is wel om te zorgen dat hetzelfde merk / type geheugen wordt geplaatst.
Nee. Wij bouwen het geheugen graag voor je in, en testen vervolgens de werking!