Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

SSD upgrade

vanaf € 119,- incl. btw.

Heb je een trage laptop en wil je hem aanzienlijk sneller maken? Of wil je een betrouwbaardere/robuustere dataopslag voor al jouw dierbare vakantie- en familiefoto’s? Aarzel dan niet om jouw traditionele harde schijf (een HDD) te vervangen voor een SSD door een SSD upgrade uit te laten voeren! Maak je geen zorgen over jouw gegevens. Wij zetten alles een-op-een over naar de nieuwe SSD of je kan kiezen voor een schone Windows installatie. Niet tevreden, geld terug!

Voordelen

Een HDD kopieert 30 tot 150 MB per seconde, terwijl een standaard SSD dezelfde taken uitvoert met een snelheid van 500 MB/s. Deze enorme prestatieverbetering is meteen te merken. Je laptop start veel sneller op. Ook het opstarten van programma’s en games gebeurt sneller en gaat gepaard met het minder vaak of niet meer vastlopen van jouw laptop. Tevens verbruikt een SSD significant minder energie dan een HDD. Dit betekent een zuinigere laptop en een accu die langer meegaat.

Vanaf-prijs

Vanaf € 119,- kan jij een SSD upgrade laten uitvoeren met een capaciteit van 120GB. Heb je meer ruimte nodig? De prijs is afhankelijk van de capaciteit van de SSD. De duur van een SSD upgrade bedraagt over het algemeen één werkdag. Jouw oude datadrager krijg je ook mee.

Tarieven SSD Upgrade

120GB € 119,-
250GB € 169,-
500GB € 219,-
1TB € 289,-
2TB Prijs op aanvraag.

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Langskomen

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Gelieve dan ook jouw laptop adapter (oplaadkabel) mee te nemen. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.