Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Intern reinigen & Warmteproblemen

vanaf € 60,- incl. btw.

Is jouw laptop ontzettend vies van binnen en/of heeft jouw laptop last van warmteproblemen? Laat jouw laptop dan intern gereinigd worden door een van onze experts. Eventueel brengen we ook koelpasta aan. Ophoping van stof en vuil en het niet tijdig vervangen van koelpasta zorgt voor enorme prestatieverminderingen van meer dan 50% door warmteproblemen. Warmteproblemen beïnvloeden de levensduur en prestaties van jouw laptop. Je wordt geadviseerd dit te laten doen door een expert, vanwege de complexiteit van het correct demonteren, monteren en schoonmaken van een laptop.

Geen do-it-yourself klus

Het intern reinigen van een laptop is namelijk malen ingewikkelder en moeilijker dan het intern reinigen van een desktop computer. Het zelf reinigen van jouw laptop, zonder de juiste kennis en juiste gereedschap, kan je heel duur komen te staan. Je wilt niet jouw waardevolle laptop beschadigen door te experimenteren! Een laptop bestaat namelijk uit fragiele onderdelen die makkelijk met gereedschap of jouw handen beschadigd of zelfs nog meer vervuild kunnen raken. Het vereist kennis om een laptop zonder schade netjes uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten op de juiste manier. Laat jouw laptop dus professioneel gereinigd worden door een van onze experts!

Wij reinigen jouw laptop intern en vervangen de koelpasta van jouw laptop doorgaans in 24 uur. De volgende werkdag staat jouw laptop dus hoogstwaarschijnlijk al klaar om opgehaald te worden. Ook checken wij met een duurtest of jouw laptop weer klaar voor gebruik is. Zo kunnen wij zien of de hitteproblemen daadwerkelijk zijn opgelost.

Ventilatorproblemen

Het kan zijn dat jouw ventilator het niet (goed) doet. Dit kan veroorzaakt worden door een ophoping van vuil/stof. Als de ventilator inderdaad defect is, dan dient deze vervangen te worden om warmteproblemen en stofproblemen op te lossen.

Vanaf-prijs

Het intern reinigen van een laptop kan uitgevoerd worden vanaf € 60,-. De prijs is afhankelijk van jouw laptop model, de mate van vervuiling en of er koelpasta vervangen moet worden. Moet er ook een ventilator vervangen worden, dat volgt er een meerprijs vanaf € 50,-.

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Langskomen

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Gelieve dan ook jouw laptop adapter (oplaadkabel) mee te nemen. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.