Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Desktop reparatie

Is jouw desktop computer defect of werkt jouw desktop computer nog wel, maar mankeert er iets aan? Wij zorgen ervoor dat jouw desktop computer snel en uitstekend wordt gerepareerd door een van onze computerexperts! Bij PC Herstel hebben wij al duizenden desktop computer gerepareerd. Wij hebben de expertise en onderdelen in huis om jouw desktop computer snel en degelijk te repareren. Je krijgt 3 maanden garantie op montage en minimaal 1 jaar garantie op de onderdelen!

Wij lossen de defecten van alle desktop computer merken voor je op. Het maakt ons dus niet uit of je een Lenovo computer, een Apple computer, een Acer computer of een HP computer hebt. Wij kunnen je helpen bij hardware reparaties, opstartproblemen, prestatieproblemen, prijsopgaves voor de verzekering, een computer diagnose, het onderzoeken of een reparatie wel verantwoord is en nog veel meer.

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.