Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Malware verwijderen

€ 99,- incl. btw.

Is jouw desktop computer besmet met malware (schadelijke/kwaadaardige software) en krijg je het zelf niet opgelost? Laat dan onze experts alle kwaadwillende programmatuur verwijderen!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij zorgen ervoor dat na het verwijderen van alle schadelijke software, de nieuwste drivers en updates geïnstalleerd worden. Jouw desktop computer wordt volledig gescand op alle malware. Enkele voorbeelden van malware zijn:

  • Adware
  • Backdoors
  • Virussen
  • Computerwormen
  • Bots
  • Ransomware/gijzelsoftware
  • Rootkits
  • Spyware
  • Trojaanse paarden

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Gevaren

Financiële instellingen adviseren met nadruk om dit door computerexperts te laten uitvoeren indien jij gebruik maakt van financiele diensten zoals internet bankieren. Met kwaadaardige software zijn criminelen in staat om jouw inlogcodes voor internetbankieren te achterhalen. Ook zijn criminelen in staat om bedrijfsgegevens te stelen van jouw werkcomputer. En dan hebben we het nog niet gehad over eventuele dierbare foto’s, die wellicht gegijzeld en verwijderd kunnen worden door gijzelsoftware. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vervelende situaties waarin malware gebruikt wordt.

Criminelen maken steeds betere malware. Daardoor is het lang niet altijd duidelijk of jouw computer, laptop, tablet of telefoon is besmet. Jouw apparatuur kan op verschillende manieren besmet worden met malware. Dat gebeurt bijvoorbeeld als jij een geïnfecteerde website bezoekt, een bijlage opent in een valse e-mail of illegale software installeert.

Wat kost het?

Voor € 99,- verwijderen wij alle malware van jouw desktop computer. Als je ervoor kiest om alle malware te verwijderen, dan zullen wij jouw desktop computer onderwerpen aan een grondige malware scan. De tijdsduur van het scannen van jouw desktop computer en het verwijderen van alle malware is afhankelijk van de opslagcapaciteit van jouw desktop computer. Doorgaans lukt het ons om jouw desktop computer na 2 werkdagen te verlossen van alle ongewenste programmatuur. Wil jij jouw desktop computer in de toekomst beter beschermen tegen malware? Je kunt bij ons tegen meerprijs hoogwaardig kwalitatieve anti-malware software laten installeren. 

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Meld fraude direct!

Banken adviseren bij een met malware besmette computer om direct contact op te nemen met de bank! Zij kunnen bijvoorbeeld internet bankieren blokkeren, totdat alle problemen zijn opgelost. Mocht jij aanwijzingen hebben dat een van jouw apparaten geïnfecteerd zijn geraakt met malware, meld dit dan zo snel mogelijk! Zorg er ook voor dat jij al jouw belangrijke wachtwoorden wijzigt!

Langskomen

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.