Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Geheugen upgrade

vanaf € 79 ,- incl. btw.

Duurt het opstarten van jouw desktop computer of programma’s erg lang en/of wordt jouw desktop computer aanzienlijk langzamer wanneer je meer programma’s tegelijk draait? Dan heeft jouw desktop computer meer RAM-geheugen (ook wel werkgeheugen of intern geheugen genoemd) nodig. Wij breiden het intern geheugen vakkundig voor je uit.

Aanrader

Een geheugen upgrade is ten zeerste aangeraden wanneer je jouw desktop computer vaak gebruikt. Ben je een student, gamer of een grafische designer, dan loop je sneller tegen de limiet van het werkgeheugen aan. Daarnaast kan een geheugen upgrade oudere desktop computers erg baten. Zo kan een oude desktop computer een nieuw leven ingeblazen worden.

Vanaf-prijs

Vanaf € 79,- kan je voor de meeste desktop computer modellen een geheugen upgrade laten uitvoeren. Op nieuwe geheugenkaarten zit een garantie van 2 jaar. De vanaf-prijs is inclusief een 4GB DDR3 of DDR4 geheugen. Heb je meer geheugen nodig? De prijs is afhankelijk van de de grootte van de geheugenuitbreiding en computermodel. Neem contact met ons op voor een preciezere prijsindicatie. De duur van een geheugen upgrade bedraagt over het algemeen één werkdag. Wij testen de desktop computer, verwijderen de oude geheugenkaarten indien nodig en bouwen de nieuwe geheugenkaarten in. 

SSD upgrade

Als jouw desktop computer nog geen SSD heeft, dan raden wij aan eerst een SSD upgrade uit te voeren. Jouw desktop computer heeft (veel) meer baat bij een SSD upgrade dan een geheugen upgrade. Dit is vooral het geval als de hoeveelheid interne geheugen adequaat is. Mocht jouw desktop computer erg traag zijn, maar weet je niet wat de oorzaak is, kom dan langs met jouw desktop computer. Onze computerexperts kunnen jou dan adviseren wat je het beste kunt upgraden.

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Langskomen

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Nee, het is afhankelijk per laptop, daarnaast is het advies om te zorgen dat hetzelfde merk/type geheugen wordt geplaatst.
Nee. Wij bouwen het geheugen graag voor je in, en testen vervolgens de werking!