Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Diagnose

€ 39,- incl. btw.

Vertoont jouw desktop computer gebreken of wil jij weten of een reparatie wel verantwoord is? Is er sprake van water-, val- of stootschade en wil jij een prijsopgave van de schade hebben voor de verzekering? Laat onze experts dan een prijsopgave voor je opstellen. Wij hebben de kennis en gereedschap om dit professioneel te doen. Voor deze uitgebreide diagnose ben jij jouw desktop computer ongeveer 1 tot 3 werkdagen kwijt. Je kunt tegen meerprijs ook een spoeddiagnose laten uitvoeren.

Wat controleren wij?

Jouw desktop computer wordt uitgebreid gecontroleerd op hardware en software. Op het gebied van hardware controleren wij de voeding, videokaart, moederbord, koeling, werkgeheugen, harde schijf of SSD, optische station en USB poorten. We voeren ook een volledige software diagnose uit waarbij we onder andere een uitgebreide scan uitvoeren om alle malware varianten te detecteren. Het verwijderen van alle malware varianten is echter een aparte dienst, dus wij verwijderen geen malware tijdens een diagnose. Wij veranderen niets aan jouw desktop computer: het betreft puur een computer check. Nadat jouw computer is onderzocht, nemen wij contact met je op om de bevindingen te bespreken.

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Kosten

Voor € 39,- voeren wij een complete diagnose uit, dit duurt 1 tot 3 werkdagen. Heb je spoed, dan kan je een spoeddiagnose laten uitvoeren voor € 99,-. Een spoeddiagnose duurt maximaal 8 uur. Wil jij dus de spoeddiagnose dezelfde dag uit laten voeren, dan dien je jouw desktop computer voor 10:30 uur bij ons ingeleverd te hebben. Let op: een spoeddiagnose is geen spoedreparatie. Eventuele spoedreparaties worden ook uitgevoerd tegen meerprijs. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Langskomen

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.