Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

SSD upgrade

vanaf € 119,- incl. btw.

Heb je een trage desktop computer en wil je hem aanzienlijk sneller maken? Of wil je een betrouwbaardere/robuustere dataopslag voor al jouw dierbare vakantie- en familiefoto’s? Aarzel dan niet om jouw traditionele harde schijf (een HDD) te vervangen voor een SSD door een SSD upgrade uit te laten voeren! Maak je geen zorgen over al jouw gegevens. Wij zetten alles een-op-een over naar de nieuwe SSD of je kan kiezen voor een schone Windows installatie. Niet tevreden, geld terug!

Voordelen

Een HDD kopieert 30 tot 150 MB/s per seconde, terwijl een SSD dezelfde taken uitvoert met een snelheid van 500 tot 7000 MB/s.
Deze enorme prestatieverbetering is meteen te merken. Je desktop computer start veel sneller op. Ook het opstarten van programma’s en games gaat sneller.
Een SSD gebruikt significant minder energie dan een HDD en is tevens geluidloos. Dit resulteert in een stille laptop die langer op de accu kan werken.

Vanaf-prijs

Vanaf € 119,- kan jij een SSD upgrade laten uitvoeren met een capaciteit van 120GB. Heb je meer ruimte nodig? De prijs is afhankelijk van de capaciteit van de SSD. De duur van een SSD upgrade bedraagt over het algemeen één werkdag. Jouw oude datadrager krijg je ook mee.

Tarieven SSD Upgrade

Vanaf 120GB € 119,-
Vanaf 250GB € 169,-
Vanaf 500GB € 219,-
1TB € 289,-
2TB Prijs op aanvraag.

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Langskomen

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.