Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Voeding problemen

vanaf € 95,- incl. btw.

Doet jouw computer helemaal niets meer? Branden er geen lampjes en hoor je geen geluiden? Dan kan de voeding defect zijn. Wij vervangen jouw defecte voeding door een A-merk voeding. In 99% van de gevallen is de reparatie van jouw computer dezelfde werkdag klaar, mits je jouw computer voor 10:30 langsbrengt!

Voorkomen is beter dan genezen!

Ook als je vermoedt dat je voeding zijn beste tijd gehad heeft, vervang deze dan. Een veel voorkomende aanwijzing voor een defecte voeding is een hoog zeurend of knarsend geluid uit het gedeelte van de kast waar de voeding is ondergebracht. Wacht niet tot de voeding het begeeft, want het falen ervan kan spanningsproblemen veroorzaken die je moederbord, harde schijf, videokaart of andere componenten kunnen ruïneren.

Vanaf-prijs

De vanaf-prijs voor het vervangen van een voeding inclusief een nieuwe voeding is € 95,- en geldt voor een desktop computer met een vermogen van maximaal 500W. Voor zwaardere voedingen ontvangt je van ons direct een prijsopgave. Indien gewenst doen wij ook aan cable management.

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Langskomen

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Gelieve dan ook jouw voedingskabel mee te nemen. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.