Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Beeldproblemen / videokaart problemen

Na diagnose à €39,- incl. btw.

Geeft jouw computerscherm lijnen, blokken, kleurafwijkingen of helemaal niets meer aan of ervaar jij grafische storingen tijdens het spelen van games? Hoogstwaarschijnlijk is dan jouw videokaart (GPU) defect. Wij vervangen jouw videokaart en installeren de juiste drivers om toekomstige problemen te voorkomen.

Voorkomen beter dan genezen!

Elke videokaart probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Soms hoeft de kaart zelf niet defect te zijn, maar heeft het met software te maken. Als je niet de juiste driver hebt geïnstalleerd, kunnen grafische kaarten snel opbranden en hun koelingscomponenten kunnen het sneller begeven. Gooi geen geld weg door abrupt een nieuwe videokaart te kopen, zonder een computerexpert te raadplegen. Dit kan je wellicht veel geld kosten.

Om de meeste problemen te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je jouw systeem regelmatig onderhoudt, zowel fysiek als digitaal. Je kunt veel van deze problemen voorkomen door de videokaart schoon te houden en ervoor te zorgen dat de softwaredrivers voor de grafische kaart up-to-date zijn. In plaats van te wachten tot jouw grafische kaart het begeeft, kunt je beter eerst de drivers bijwerken.

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Langskomen

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.