Jouw laptop of computer weer sneller!

Is je computer of laptop traag en vind je het zonde om deze weg te doen? Laat ons dan jouw pc of laptop upgraden met een SSD. Je pc of laptop wordt gegarandeerd sneller! Wat is een SSD?

Hoe gaat dit in zijn werk?

Lever je laptop of computer in aan onze balie. Wij doen een korte test. Is alles in orde, dan kunnen wij al jouw bestanden overzetten op de nieuwe SSD, maar je kan ook kiezen voor een schone installatie. Beide keuzes zijn bij de prijs inbegrepen.

Is mijn apparaat geschikt?

Wij kunnen deze upgrade uitvoeren op alle laptops, computers & all-in-one*, van alle merken te denken aan: Apple, Sony, Dell, HP, Lenovo, Fujitsu Siemens, Toshiba, Asus, Samsung, Acer, Medion. Staat het merk van jouw apparaat er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Wat kost het?

Voor €99,- zetten wij al je bestanden over van de oude hardeschijf op de nieuwe 128 GB SSD. Of je kiest er voor om opnieuw te beginnen, wij leveren het apparaat dan met een schone installatie van het besturingssysteem af. Heb je meer ruimte nodig? Bekijk dan het overzicht hieronder:

128 GB € 119,- nu voor € 99!
250 GB € 149,-
500 GB € 199,-
1 TB € 299,-
2 TB € 549,-

* Voor all-in-one machines gelden andere tarieven, informeer telefonisch voor meer informatie.

Wat is een SSD?

Op een SSD (Solid State Drive) of HDD (harde schijf) worden gegevens opgeslagen. Alles wat je op jouw computer of laptop bewaart, bevindt zich op een HDD of SSD. Niet alleen documenten, afbeeldingen, muziek en video's. Maar ook je programma's, voorkeuren en het besturingssysteem.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact met ons op op 030-6019830 of stuur een mail naar info@pc-herstel.nl

Reparatie

Mankeert er iets aan je laptop of computer bekijk dan onze laptop of computer reparaties.