Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Onderhoudsbeurt

vanaf € 99,- incl. btw.

Het goed en blijvend onderhouden van jouw laptop is van essentieel belang om de levensduur van jouw laptop te verlengen. Laat een laptop onderhoudsbeurt uitvoeren door een van onze experts!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Lever jouw laptop bij ons in voor een uitgebreide onderhoudsbeurt! Door je laptop periodiek te onderhouden verhoog je de prestaties en stabiliteit van het apparaat. Voor deze uitgebreide onderhoudsbeurt ben je jouw laptop ongeveer 2 werkdagen kwijt.  Voor een onderhoudsbeurt voeren onze experts de onderstaande handelingen uit:

  • Een volledige hard- en software diagnose van jouw laptop.*
  • Antivirussoftware bijwerken en controleren.
  • Volledig scan op alle malware varianten en verwijdering van gevonden bedreigingen.
  • Verwijderen van simpele ongewenste programmatuur.*
  • Het besturingssysteem wordt bijgewerkt en opgeschoond.
  • Drivers worden bijgewerkt.
  • Het geven van passend advies.

* Een volledige diagnose t.w.v. € 39,- zit inbegrepen in de onderhoudsbeurt. Het verwijderen van complexere malware zoals virussen is een aparte dienst en is niet inbegrepen. Het intern reinigen van laptops is niet inbegrepen bij deze onderhoudsbeurt, in tegenstelling tot een desktop computer.

Jouw computerexpert met meer dan 20 jaar ervaring!

Kosten Voor € 79,- voeren wij de laptop onderhoudsbeurt uit. Nadat de onderhoudsbeurt heeft plaatsgevonden, weten wij precies in wat voor staat jouw laptop verkeert en verbeteren wij de prestaties van jouw computer!

Langskomen Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Gelieve dan ook jouw laptop adapter (oplaadkabel) mee te nemen. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.