• COVID-19 | Coronavirus maatregelen

Coronavirus COVID-19

Ongekende tijden

Bij PC Herstel streven we er altijd naar om je de best mogelijke ervaring te bieden.
Nu veel mensen gedwongen thuis zitten en ook vanaf huis werken, begrijpen wij goed dat het belangrijk is om bij je reparatie snel geholpen te worden zodat je zo snel mogelijk weer aan het werk kan of je niet hoeft te vervelen.

Extra hygiënemaatregelen

Door de inzet van onze experts in deze cruciale tijden zijn wij volgens reguliere tijden geopend. We merken dat velen veel problemen ervaren met hun apparaten en hier ondersteuning bij nodig hebben. Tot op heden zijn we in staat gebleken aan deze toenemende vraag te voldoen.

Voor vragen en problemen waarbij het niet mogelijk is om op te lossen op onze technische dienst komen wij, onder strikte voorwaarden bij je aan huis. Voor meer informatie over deze voorwaarden kan je contact met ons opnemen.

Hygiëne is in deze tijd erg belangrijk, wij hebben onze experts goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen beperken. Dit betekent dat al onze experts:

  • Geen handen schudden;
  • Hoesten en/of niezen in de binnenkant van elleboog;
  • Thuisblijven bij verkoudheidsklachten;
  • Regelmatig hun handen wassen;
  • Kassa’s, balies en pinautomaat extra schoonmaken;
  • Minimaal 1,5 meter afstand houden.

In lijn met het advies van het RIVM willen wij hand-op-hand contact bij het verrichten van betalingen aan de kassa tot een minimum beperken. Indien mogelijk stellen wij voor om te pinnen.

We rekenen op je begrip

Het is mogelijk dat je door de toegenomen vraag naar onze dienstverlening langer moet wachten dan je van ons gewend bent. Uiteraard doen wij ons best om in deze cruciale tijden waarin je thuis, online wilt zijn te zorgen dat de reparatie zo snel mogelijk verloopt. We hopen en vertrouwen op jouw begrip en medewerking voor deze ongekende situatie.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact met ons op op 030-6019830 of stuur een mail naar info@pc-herstel.nl

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten